За нас

Началото

“МИК-М ООД“ е дружество с ограничена отговорност, чийто предмет на дейност е строителството на жилищни и офис сгради. Историята на фирмата датира от 1993г. когато Милчо Маринов стартира своят първи строителен обект като предприемач. Преди това, той е работил в „Строителни Войски на МНО“ като за 27 години стаж е участвал в изграждането на редица стратегически обекти в София, в т. ч. и построяването на сградата на МО2 (срещу Пирогов).

“СТАНДАРТ НА ЖИВОТ”

„МИК-М“ ООД е една от първите на пазара и досега е изградила 21 жилищни и 2 офисни сгради с общо РЗП над 100,000 кв.м. Фокусът на фирмата винаги е бил да създава продукт, който се отличава с качеството си на изпълнение и следва устойчивите тенденции в строителството, и по този начин да превърнем всяка една наша сграда в нещо повече от инвестиция, а именно – в „СТАНДАРТ НА ЖИВОТ“.

Опит

Компанията има зад себе си над 27 годишен опит по време на който чрез коректността си е спечелила доверието на много клиенти и инвеститори. Фирмата няма незавършена сграда и винаги се отзовава на сигнали за гаранционна поддръжка.

Във фирмата работят високо квалифицирани професионалисти във всички сфери на недвижимото имущество. Ръководните кадри са съставени от инженери с дълъг професионален опит, което допринася за високият професионализъм и постоянен стремеж към подобрение на сградите които строим.

21 жилищни, 2 офисни сгради, над 100 000 кв.м РЗП и 27 години опит!